?

Laatste nieuws

Coronavirus, gedoseerde uitlevering van beschermings- en desinfectiemiddelen

05 maart 2020 Terug naar overzicht

Coronavirus, gedoseerde uitlevering van beschermings- en desinfectiemiddelen

Helaas moeten wij mededelen dat onze leveranciers een selectie producten niet, of niet volledig kunnen aanleveren ten gevolge van het coronavirus.

Hierdoor kunnen wij momenteel al enkele artikelen niet meer leveren of verwachten wij op korte termijn uit voorraad te gaan. Het gaat met name om persoonlijke beschermingsmiddelen en desinfectiemiddelen. In onze webshop staat duidelijk aangegeven om welke producten het gaat. Bekijk hier het overzicht van de betreffende producten. 

U kunt uw bestellingen gewoon blijven plaatsen via onze webshop. Wij verzoeken u vriendelijk van deze producten geen extra grote bestellingen te plaatsen. De betreffende artikelen komen in backorder te staan. We zullen deze producten, indien voorradig, wekelijks gedoseerd uitleveren.

Van de artikelen die op dit moment al niet meer op voorraad zijn en naar verwachting ook lange tijd niet leverbaar zullen blijven, nemen wij geen backorders aan. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen omtrent de levering van deze groep producten.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact op met uw accountmanager van Covetrus of met onze Customer Service via telefoon 0485 - 33 55 55 of per e-mail: [email protected].

Met vriendelijke groet,
Team Covetrus