?

Laatste nieuws

Vanaf nu heten wij Covetrus

08 februari 2019 Terug naar overzicht

Henry Schein Animal Health heet vanaf nu Covetrus

Advancing the world of veterinary medicine


In 2018 hebben Henry Schein en Vets First Choice plannen aangekondigd de animal health business van Henry Schein af te splitsen en te fuseren met Vets First Choice. Na de bekendmaking van de nieuwe naam Covetrus op 20 december 2018, vindt vandaag de officiële beursgang op de Nasdaq plaats.

Vanaf nu heten wij:

Covetrus.jpg
 

Wat betekent dit voor u? 

Met ruim 100 medewerkers zetten wij ons dagelijks in om uw dierenartsenpraktijk te helpen bij uw praktijkvoering. U kunt ervan op aan dat u dezelfde kwalitatief goede dienstverlening blijft ontvangen als u tot nu toe van ons gewend bent. 

De komende tijd zal daarnaast gewerkt worden aan de verdere transformatie naar het nieuwe bedrijf.
Een aantal zaken zullen echter vanaf vandaag al veranderen:

  • Wij staan u vanaf nu telefonisch te woord uit naam van Covetrus.
  • Onze e-mailadressen wijzigen per direct.

Pas onze e-mailadressen aan in uw administratie

Onze e-mailadressen wijzigen met ingang van vandaag. E-mails die u naar onze oude e-mailadressen stuurt, worden niet doorgestuurd naar onze nieuwe e-mailadressen. Wij verzoeken u dan ook om deze gegevens direct in uw systeem aan te passen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste algemene e-mailadressen (eindigend op .nl). Uw contactpersonen bereikt u via e-mailadressen eindigend op .com.

Onderwerp E-mailadres
Bestellingen en vragen aan onze afdeling Customer Service [email protected]
Facturen versturen wij vanuit
Vragen over facturen kunt u sturen naar

Facturen aan ons stuurt u naar
[email protected]
administratie@covetrus.nl


administratie@covetrus.nl
Algemene vragen [email protected]
 

In sommige gevallen kan het voorkomen dat onze e-mails onterecht in uw postvak ongewenst terecht komen. Wilt u in dat geval onze nieuwe e-mail adressen toevoegen aan uw contactenlijst en als betrouwbaar aanmerken binnen uw provider en e-mailprogramma (lijst van veilige afzenders)?

Over Covetrus

Als wereldwijd technologiebedrijf en dienstverlener in de animal health-sector ondersteunt Covetrus gezelschapsdieren-, paarden- en landbouwhuisdierenpraktijken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten, software en diensten waarmee we veterinaire professionals helpen de diergezondheid te bevorderen, sterke klantrelaties te onderhouden en een goed financieel resultaat te behalen.
 

Bij alles wat Covetrus doet, staat de dierenarts centraal; wij fungeren als verlengstuk van het veterinaire team. 
 

In 25 landen zetten zich dagelijks ruim 5.000 Covetrus-medewerkers in, om de bedrijfsresultaten van zo’n 100.000 dierenartsen en hun praktijken te helpen verbeteren.

 

Over de verdere ontwikkelingen van ons nieuwe bedrijf houden wij u de komende tijd uiteraard op de hoogte.


Heeft u vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw accountmanager of onze afdeling Customer Service. 
 

Met vriendelijke groet,
Team Covetrus