?

Groothandel

Als onderdeel van de internationale organisatie Covetrus, kunnen wij een zeer uitgebreid assortiment leveren aan dierenartsen. Dit assortiment wordt steeds verder uitbreid met innovatieve en scherp geprijsde producten. Wij bieden een compleet assortiment (dier)geneesmiddelen, diervoeders, consumables, instrumentarium en praktijkinrichting. Je kunt bij ons de vertrouwde producten van de bekende leveranciers vinden, als ook het Covetrus eigen label Covetrus Essentials.
 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de producten van onze zusterorganisaties en merken zoals Kruuse, Calibra en VI:

Avancer-logo-KRUUSE-Vi.jpg              Calibra

Dankzij effectieve lokale en internationale inkoop evenals een modern geautomatiseerd logistiek systeem leveren wij bijzonder snel, vrijwel altijd uit voorraad en tegen concurrerende prijzen. Vanzelfsprekend voldoet Covetrus aan de relevante certificeringen waaronder GDP, ISO 9001:2015 en GMP+ Feed Safety Assurance.

April 2024:
Wij zijn er als bedrijf trots op dat wij onlangs de inspectie van het IGJ voor de verkoop van humane geneesmiddelen succesvol hebben doorstaan.

Onlangs werd ook door BDO (onze accountant) en tijdens de ISO 9001 inspectie in januari 2024 ook al bevestigd dat we onze zaken keurig op orde hebben. Momenteel zijn wij druk bezig om voor de GMP+ certificering over te gaan naar de nieuwe norm: GMP+ FC Scheme 2020.

Kortom, Covetrus is een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en daar ook naar handelt!