?

Laatste nieuws

DigiRedo neemt dienstverlening Vet Bedrijfsadvies over

02 april 2024 Terug naar overzicht

Met ingang van 1 april 2024 neemt digiRedo de dienstverlening van Vet Bedrijfsadvies over van Covetrus, inclusief bijbehorende producten, zoals Nucleus. Hiermee kan digiRedo dierenartsenpraktijken nog beter helpen met hun bedrijfsvoering en met het maken van belangrijke (financiële) keuzes. De overname is een uitstekende aanvulling op het ‘Grip op je praktijk’ portfolio, waarmee digiRedo sinds 2015 praktijken begeleidt met management en marketing.

De veterinaire markt is fors veranderd. Door verdere professionalisering is de vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van praktijkmanagement sterk toegenomen. “De dienstverlening van Vet Bedrijfsadvies is door de jaren verder gespecialiseerd en diepgaander geworden”, aldus Bert Fierkens, Managing Director Covetrus in Nederland en België. “Aangezien wij ons op dit moment willen concentreren op onze core-business, namelijk het distribueren van (alle) veterinaire producten, zijn wij op zoek gegaan naar een partij die deze producten verder kan ontwikkelen en ondersteunen. Met digiRedo hebben we de perfecte partner gevonden.”

“We zijn heel blij met de mogelijkheden die Covetrus ons biedt met Nucleus en de overige producten van Vet Bedrijfsadvies,” zegt Gerco Bosch, partner bij digiRedo. “Net als met ons ‘Grip op je paktijk’ portfolio geven zij een beeld van de prestatie van een dierenartsenpraktijk, wat de basis is voor goed advies. Immers, door het analyseren en monitoren van je data maak je de gevolgen van de keuzes in je bedrijfsvoering tastbaar. Nucleus
biedt ons aanvullende managementrapportages op praktijkniveau en samen met de overige producten sluit dit naadloos aan bij onze Grip dashboards voor gezelschapsdieren, paard en rund. Door deze producten te combineren kan digiRedo de verschillende dierclusters nog beter adviseren en begeleiden.”

Tom Vanholder, adviseur rundvee bij digiRedo, geeft aan dat Nucleus verder ontwikkeld zal worden, om ook in de toekomst dierenartsenpraktijken goed te kunnen blijven helpen. “De markt is behoorlijk in beweging, door alle ecologische, sociale, economische en politieke dynamiek”, zegt Vanholder. “Door de prestatie van je praktijk te volgen en door intensief te sparren met ons als adviseur zijn we in staat om, ook in roerige tijden, jou als ondernemer te helpen met een gezonde bedrijfsvoering.”

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of wil u meer informatie over de dienstverlening van digiRedo? Neem dan contact op met Tom Vanholder, adviseur rundvee via email ([email protected]) of telefoon (06-53796738).
 

Over digiRedo
DigiRedo is een trainings- en adviesbureau op het gebied van veterinair praktijkmanagement en marketing. Door data-analyse, training en advies wil digiRedo het ondernemerschap in dierenartsenpraktijk verbeteren, waardoor werkgeluk, klantbeleving en rendement kunnen groeien.