?

Laatste nieuws

Ons privacybeleid is vernieuwd

23 mei 2018 Terug naar overzicht

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en willen u dan ook laten weten dat ons privacybeleid is vernieuwd. In ons privacybeleid wordt beschreven hoe wij gegevens van u verzamelen, gebruiken, overdragen en opslaan.

Er verandert niets aan uw gegevens die wij momenteel in onze systemen hebben vastgelegd of de manier waarop deze gegevens worden verwerkt. We verbeteren de manier waarop we onze procedures beschrijven en de manier waarop we de opties toelichten die u heeft om uw gegevens te updaten, in te zien, exporteren en verwijderen. U hoeft verder niets te doen, het nieuwe privacybeleid gaat per direct in.

We voeren deze update uit omdat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vanaf 25 mei 2018 in heel Europa in werking treedt. De AVG is ontworpen om de privacywetgeving in heel Europa op één lijn te brengen en verfijnt de transparantievoorschriften voor de manier waarop bedrijven hun gegevensverwerking beschrijven.

Ons up to date privacybeleid is hier terug te vinden.

Neemt u even de tijd om te lezen wat ons privacybeleid inhoudt en laat het ons weten als u vragen hebt. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Service via telefoonnummer 0485 - 33 55 55 of per e-mail ([email protected]).