?

Laatste nieuws

Aangepaste openingstijden | ook in deze 2e golf zijn wij er voor jullie!

15 oktober 2020 Terug naar overzicht

Beste relatie,

Deze week beleven we een nieuw keerpunt in wat wellicht een van de meest bijzondere jaren ooit zal worden. Opnieuw worden de maatregelen strenger, maar dat is nodig in de strijd tegen het coronavirus. 
 
Wij, het team van Covetrus, zien het als onze rol om jullie praktijk zoveel mogelijk te ontzorgen waar we kunnen. We hebben er dit jaar alles aan gedaan om je te blijven voorzien van alle producten die nodig zijn voor de praktijkvoering.

Naast de levering van o.a. medicijnen, hebben we de afgelopen periode extra veel aandacht besteed aan het leveren van beschermingsmiddelen en corona gerelateerde artikelen. Soms hebben we ervoor moeten kiezen artikelen gedoseerd uit te leveren. Maar tevens hebben we ook veel artikelen van nieuwe leveranciers toegevoegd. Over al die wijzigingen hebben wij jullie zo veel mogelijk geïnformeerd.
 
Ook nu in de 2e golf zullen we met man en macht blijven werken aan de bevoorrading van jullie praktijk. De voorraad van mondkapjes en handreiniging is geen issue en ook de supply chain voor medicijnen geeft, op een uitzondering na, geen reden tot zorgen.

Aangepaste openingstijden Covetrus

De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers staan binnen onze organisatie uiteraard voorop. Vanwege de aangescherpte maatregelen hebben we dan ook besloten onze openingstijden m.i.v. maandag 19 oktober a.s. tijdelijk aan te passen: bestellingen vóór 17.00 uur worden de volgende werkdag bezorgd (voorheen was dit 18.00 uur).

Met deze maatregel zijn wij in staat de spreiding van bestellingen over de dagen beter te organiseren, waardoor we de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers in het magazijn optimaal kunnen blijven waarborgen. Wij rekenen hierin op jullie begrip.

Jullie kunnen ook nu op ons rekenen: voor jullie, voor elkaar, voor altijd.

Bert Fierkens
Managing Director Covetrus

Header-Voor-jullie,-voor-elkaar,-voor-altijd-seagreen.jpg