?

Veterinaire Oldtimer Rit 2020

 
Op zondag 13 september kunnen alle oldtimer bezitters (of –leners) werkzaam in de veterinaire sector met auto's ouder dan 25 jaar hun hart ophalen in ons mooie Twente. Helaas geen rit in 2019 maar we hopen deze traditie in 2020 ondanks de perikelen ten gevolge van het Corona-virus wel in ere te kunnen houden!
 
Corona-gerelateerde maatregelen zullen wellicht noodzakelijk zijn maar dat staat de rit met in acht nemen van de ‘1,5 m economie’ niet in de weg!


Het programma ziet er als volgt uit:
Na de koffie/thee met de hier traditionele krentenwegge bij Dierenartsen Markgraven te Harbrinkhoek volgt een prachtige rondrit door Twente en omgeving. De ’s morgens meegegeven lunchpakketjes gaan we eten in/bij Dierenziekenhuis Oldenzaal en we gaan aan het eind van de rit uitgebreid eten maar waar, dat blijft nog even een verrassing!

Ontvangst:
Ontvangst in Harbrinkhoek tussen 9.30 en 10.30, deelnemers starten vanaf 10.45 uur.

Deelname kosten:
Kosten slechts 45 euro per persoon inclusief aangeklede koffie/thee, lunch en avondmaaltijd! 

Aanmelden:
Inschrijven via almeloord@outlook.com. Deelname wordt bevestigd na ontvangst van de verschuldigde bijdrage(n) op NL85RABO0123047390 t.n.v. M.A. von Brucken Fock o.v.v. Veterinaire Oldtimerrit 2020.

Mocht door het Corona-virus de rit alsnog gecanceld moeten worden (uiterlijk 1-9-’20) dan volgt restitutie van eventueel ontvangen deelnamegelden.

Deze dag wordt financieel ondersteund door AST farma, Dechra, DixFortuin en scil animal care.
 
Neem voor vragen en meer informatie contact op met Menno von Brucken Fock via telefoonnummer
06 – 10 51 80 64 of per e-mail: almeloord@outlook.com.

Wij hopen je te mogen begroeten tijdens de Veterinaire Oldtimer Rit op 13 september 2020!